Historische wandeling

Historische wandeling

VOORST.- Zondag 5 mei worden in het dorp Voorst weer een historische wandeling en een natuurwandeling georganiseerd in en om het dorp. De wandelingen onder leiding van de gidsen: Theo Kroon, Wim ten Hove en Fred van der Vegte, starten om 11.00 uur en om 14.00 uur bij het Tolhuis, Rijksstraatweg 34 in Voorst. Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06-44151287.

Wim ten Hove, gids van de natuurwandeling: “Er is in de directe omgeving van het dorp in het landschap veel te zien en te ontdekken. Ik probeer zoveel mogelijk te vertellen over de geschiedenis van het gebied, de bijzondere landschapselelementen en de natuuraspecten tijdens de wandeling.”

Theo Kroon, gids van de dorpswandeling: "Bomen en struiken met frisgroen blad, bloeiende bloemen, vlaggen aan de gevels… Voorst is op 5 mei op z’n mooist! Een prima moment dus voor een wandeling! In zo’n anderhalf uur neem ik je graag mee op mijn route langs een aantal van onze fraaie monumenten en historische plekken. In Voorst hoef je daar niet ver voor te lopen en dat gaan we dus ook niet doen. Zo heb ik voldoende tijd om wat verhalen en opmerkelijke feiten met je te delen."

De gidsen staan er klaar voor

Login Formulier

Sponsoren

Kriebelz

 

e-Boekhouden.nl